Første stopp —> BALI

Det er langt til Australia. Og siden Bjørn Kjos foreløpig ikke flyr lenger øst enn til Thailand blir det noen flybytter før man er helt fremme. For å komme seg til Cairns har vi funnet ut at det er mest praktisk å først ta seg til enten Singapore, Tokyo eller Bali, for så å fly direkte derifra. Tanken på å få noen dager til å slappe av på en strand i Indonesia, og akklimatisere oss til det rævsvette tropisk klimaet vi har blitt advart mot i nordlige Queensland, var forlokkende. Så da ble det FC Barcelona Airlines via Doha, Qatar til Denpasar, Bali i håp om å svette ut den norske vinteren.

Tiden opp mot denne reisen har generelt vært veldig hektisk, med salg av leilighet, flytting hit og dit og diverse. Men for kontrollfreaken Karoline har det vært bortimot uutholdelig, Vegard skulle nemlig overraske henne med hotell her på Bali. Da vi ankom VILLAEN vår holdt hun på å stryke med, aldri opplevd slik luksus i sitt liv før! Dette inkluderer privat badebasseng og uteområde, en stue, stort soverom med gigantisk seng(like brei som lang), og et enormt bad. Helt seriøst, dritsvært bad, eget rom til toalett, svært rom til dusj, trapp opp til boblebad og en utendørs dusj! Se bilder under, enough said.

 

Første kvelden prøvde vi ut litt av villaens fasiliteter, og gikk ut for å kikke litt på området. Vi endte opp på en fantastisk restaurant som het Bambu. De serverte indonesisk mat på sitt beste, vi prøvde oss på forskjellige forretter, men måtte ha slow roast duck, eller Bebek betutu som det visstnok heter, til hovedrett. Og noen grønne ruller med no greier i, og litt kokosis på siden av! Deilig, deilig..

Etter en god natts søvn har det skjedd mye av dette:

video-1454996375

(Vi er ikke helt rutinert på det her blogg-greiene enda, så du må laste ned filmen og styr..)

Mer Bali følger… 🙂