Skal vi virkelig bo her i tre år..?

Før vi går nærmere inn på hva som skjer med oss her i Cairns, Queensland, Australia –> litt bilder fra Bali:) :

Etter noen fantastiske dager i paradis bar det lenger sørøst for en mer seriøs hverdag. Vi skulle ta fly klokken halv 3 på natta fra Bali, og rett på skolen fra flyplassen. Når vi da ikke fikk noen form for søvn på flyet pga en liten skrikerunge, som btw ble veldig hes mot slutten, duppet vi av en god del i forelesningen.. #Brastart.

Vi skulle være på skolen til klokken halv tre, og Karoline, med det fantastiske tidsbegrepet sitt, hadde booket tre visninger på leiligheter etter det hvor den første var klokken tre. Needless to say, vi rakk ikke den første! Vi dro heller bare «hjem» på vårt midlertidige hotell for å catch up on some Zz´s. Da vi våknet hadde vi gått glipp av visning nummer to også, og måtte bare hive oss rundt for å nå nummer tre! Heldigvis rakk vi den etter å ha gått oss vill  i ca 30min. Og den leiligheten var fantastisk! To store soverom, badebasseng og alt av møbler inkludert! Vi håper vi får den 🙂 Fant forresten også ut at den visningen vi hadde booket for i dag, er på det hotellet vi bor på!! Sammentreff <3

Nok om leilighetsjakten. Vi har hatt vår første forelesning, tatt kollektiv transport og lagd vårt første måltid her i Cairns. Føler oss relativt fornøyde med det! Hva annet kan man si, det er helt enormt varmt her.. Vi som trodde Bali var varmt, dette er i en klasse for seg selv. Samtidig som vi prøver å venne oss av med å bruke AC, fordi det er enormt dyrt i drift, man kan trygt si vi renner sakte, men sikkert bort.

Har ikke rukket å ta noe særlig med bilder enda, men skal legge ut ASAP 🙂

smask&dask Karoline+Vegard