Kuala Lumpur: En uke på ræva

I slutten av Mai hadde vi uke fri, og som vanlig bestemte vi oss for å dra lengst mulig vekk.

1 2 3

Turen gikk til Malaysias hovedstad med ambisjoner om å slappe av og kanskje gjøre litt eksamensforberedelser. Det ble plenty med hvile, også for skolebøkene.

4 5 6 8

KL er spennende by, og som i de fleste asiatiske hovedsteder er det fullt kjør døgnet rundt, masse lyder, lukter og folk. Det er spennende nok å bare ta seg rundt – bli kjent med byen, smake på maten og se på livet. Det omfattende kollektivsystemet tok oss rundt når vi ikke gadd å gå lenger, og de mange gigantiske og nedkjølte kjøpesentrene ga oss avbrekk fra den verste varmen. Mye av tiden gikk med til shopping, planlegge hvor vi skulle spise, og å spise.

10 11 12 13 14 15

En av de første dagene havnet vi på restauranten ‘Opium’, en Kinesisk-Malysisk restaurant med et gjennomført fordums opium-bule tema og mat som fortsatt vekker oss om natta (Ikke fordi vi fikk heftig kronisk diaré, men fordi den var så himmelsk god at vi fortsatt ha drømmer om den. LoL)

16 17 1820

De varmeste anbefalinger om å dra dit altså, hvis turen en gang skulle gå til Kuala Lumpur. Vi kan forøvrig gi gode tips vedr. menyen også, for vi har nesten smakt på alt. #Droditnestenhverdag

19

Ellers fikk vi sett oss mye rundt, men for det meste samlet krefter til siste innspurt av semesteret.

21 22 23 26 28

Dessverre er kombinasjonen av å bare spise, hvile og ikke gjøre leksene sine den sikreste oppskriften på å bli både tjukk og dum, så etter en liten uke måtte vi vende nesen hjem til hverdagen i Cairns.

29

Smask&Dask Karoline+Vegard

(eller som vi pleide å si til betjeningen på ‘Opium’, «Thank you see you tomorrow»)